Old Market i Sharm el-Sheikh

Old Market i Sharm el-Sheikh. Hvor går man hen i Sharm, når man gerne vil shoppe lidt souvenirs? Eller se, hvor de lokale handler og hænger ud? Måske endda spise lidt mere lokalt end ved hotellets middagsbuffet?

Man tager til Old Market i Sharm el-Sheikh. Her er der plads til både lokale og turister. Og det gælder morgen, middag og aften.

At kalde området for en gammel bydel er måske lige at tage munden for fuld, for SÅ gammelt er området altså heller ikke. Men det er ældre end de fleste andre steder i Sharm el-Sheikh. Og det er selvfølgelig også derfor, det kaldes Old Market. Og det er muligt både at spise lokalt, få en vandpibe på cafeen og opleve lidt lokalkolorit.

Vi er vilde med den restaurant, der hedder el-Masrien. Den har et enormt spisekort, og den er billig. Retterne er enkle, og vi er i det lokale, mellemøstlige/libanesiske køkken.

Udover velkendte retter som mixed grill med masser af kød, hummus og den slags, er er også alt muligt andet på kortet. Ris med rosiner. Grillet kyllingelever. Baba Ghanug. Stegt and. Grønne salater. Retter med bønner og linser. Desserter.

Et måltid for to kan fås for under 100 kr. i alt på el-Mashrien, men også på andre spisesteder i Old Market i Sharm el-Sheikh. Man kan ikke få alkohol til maden, men i stedet juice, sodavand eller vand. Vi har også skrevet om superbillige spisesteder i Hurghada. Det kan du læse om her.

Du kan læse mere om Old Market her.

Hummus på restaurant el-Mashrien i Old Market i Sharm el-Sheik. Billigt spisested - middag for to til under 100 kr.
En tallerken med hummus på el-Mashrien.